АСТ БЕТОН
15
ное.

AST Beton стъпи в София

Абсолютният лидер на строителния пазар в Пловдив AST Beton успешно се настанява и в София. От няколко месеца насам в столицата функционират два нови бетонови възела, собственост на компанията. През последните години строителният бранш и в двата града се развива изключително динамично. Нови строителни обекти изникват за месеци, а в основата на доброто изпълнение стоят качествените материали и модерната техника.

В тези условия фирмата AST Beton за кратко време се превърна във водещ производител и търговец с висококачествен дребнозърнест бетон. Произвеждат се десет класа, някои от които с доказана мразоустойчивост и водонепропускливост. Още през 2016 година е въведен в експлоатация първият бетонов възел в Асеновград, а малко след това заработва и втори в района на 4-ти километър. От 26 януари тази година действа съоръжението в село Марково. Най-новите обекти в София вече са в експлоатация и работят на пълни обороти.

АСТ БЕТОН

Компанията е сертифицирана и отговаря на всички европейски стандарти. Общият капацитет на съоръженията е повече от 200 кубика бетон на час. Фирмата разполага с ултрамодерни и чисто нови бетон помпи, някои от които са комбинирани и достигат хоризонт и дълбочина между 25 и 42 метра. Две от тях са оборудвани с карбонови стрели – приемущество, което позволява намаляне на тежестта и удължаване на стрелата. Всички помпи са оборудвани с клапи, което не позволява падане на бетон върху обектите.

Машините крият невероятни конкурентни предимства, тъй като в тях са вградени най-новите постижения в сферата на техниката за бетон.

Припомняме, че за по-малко от година AST Beton се превърна в най-големият доставчик под тепетата. На услугите на фирмата се довериха инвеститорите в мегастроежите под тепетата. Част от обектите са комплекси в районите на Младежки хълм, булевардите “Пещерско шосе” и “Освобождение”, улица “Света гора”, както и на мястото на бившия завод “Каменица”.